Egyéb

Tarts velünk!

Bár már elmúlt a Mikulás, mi mégis inkább most jelentjük be a meglepetésünk. A filmek és a sorozatok piaca a Netflix és a különböző on-demand szolgáltatók megjelenésével egyre inkább kezd szerteágazni és ezáltal átláthatatlanná válni. A könyvek és a jobbnál jobb játékok is kisebb megszakításokkal áradnak ránk, hogy a képregény megjelenésekről ne is beszéljünk. Ahhoz, hogy ezt a hihetetlen mennyiségű tartalmat lefedjük és elétek tárjuk, sajnos kevesen vagyunk.te_kellesz_nekunk_vader.jpg

Hozzátok fordulunk tehát segítségért, ugyanis az a célunk, hogy a lehető legtöbb újdonságról adhassunk hírt. Nem is kerülgetem tovább a forró kását: a Kritizátor folyamatos tagfelvételt hirdet. Szeretettel várunk a szerkesztőségünkbe! Egyedül annyi a feladatod, hogy írj egy maximum 5000 karakteres (szóközökkel együtt) kritikát egy általad választott alkotásról, és azt küldd el e-mail címünkre, az akritizator@gmail.com-ra, vagy privát üzenetben a Kritizátor Facebook-oldalára.

Amilyen gyorsan csak tudjuk, átnézzük az írásodat, és visszajelzünk. Második körben mi választunk számodra egy elemzendő alkotást. Ha erre a cikkedre is rábólintunk akkor szeretettel várunk sorainkba. Teljesen mindegy, hogy mennyi idős vagy, és hogy van-e tapasztalatod. Legyen benned egy adag lelkesedés, egy csipetnyi fanatizmus és sok-sok elszántság! Ha ezek megvannak, akkor igyekszünk, hogy hamar elsajátítsd a stílusunkat. Ráadásul ha Budapest közelében laksz, még sajtóvetítésekre is eljuthatsz! Ragadj hát billentyűzetet, és küldd el a kritikád! Legyen további szép napod, és addig, amíg elküldöd a cikked, nézz annyi filmet és sorozatot, amennyit csak tudsz!