Film

Danny Collins trailer

Dan Fogelman forgatókönyvíró jegyzi többek között a Volt, a Verdák 2. és az Arany és a nagy gubanc animáció történetét, továbbá az utóbbi évek egyik legsikeresebb romkomját, az Őrült, dilis, szerelmet. A soron következő filmjének azonban már nem csak a forgatókönyvéért lesz felelős, a rendezői széket is magáénak tudhatja. A Danny Collins 2015-ben debütál a mozikban.

A megtörtént események alapjául szolgáló sztori szerint a kiöregedett zenész, Danny Collins (Al Pacino) csillaga leszállóágban van, élete kiüresedett és felszínes. Menedzsere (Christopher Plummer) a születésnapján adja át neki azt a sosem kézbesített levelet, amit John Lennon írt a férfinak. Collins a levél és az abban leírtak hatására megpróbálja új mederbe terelni az életét, aminek első állomása a rég nem látott fiával és annak családjával tisztázni a kapcsolatát. Érzéseit, élményeit egy-egy dalban örökíti meg. 

Igazi családi vígjáték/dráma olyan nagy nevekkel, mint Al Pacino, Christopher Plummer, Annette Bening, Jennifer Garner, Bobby Cannavale. Kár lenne kihagyni.