Játék

Cyberpunk 2077 és ami mögötte van – Kritizátor Podcast

A CD Projekt Red 2020-as Cyberpunk 2077 játéka olyan hullámokat gerjesztett pozitív és valamilyen formában negatív irányba is, hogy évekre megosztotta a gamer társadalmat és egy rakás érdemi és kevésbé érdemi vitának adott alapot.

Olyannyira központi és érdekes téma a Cyberpunk 2077 körüli bonyodalom, ellentmondás, a kezdeti bukás, majd az éveken át tartó kemény munka által kiérdemelt megváltás, hogy mi magunk is rengeteget beszélgettünk már róla a színfalak mögött. Mígnem szöget ütött a fejünkbe, hogy most, három és fél év és egy rakás változtatás, illetve a DLC megjelenése után akár ezt az egészet egy podcast beszélgetésbe is foglalhatnánk.

Terveink szerint egy rövid, húsz-harminc perces kibeszélő videót hoztunk volna össze, majd beindult a beszélgetés és…majd az adásból megtudjátok. De talán ennél semmi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire érdekes és összetett beszélgetéstémát biztosít, a Mike Pondsmith világában játszódó videojáték. Osszátok meg velünk Ti is a véleményetek a a Facebook posztunk komment szekciójában! Az is lehet, hogy egy második részre elegendő témát adtok majd nekünk.

A beszélgetésről készült videónkat itt találjátok